image image image
Kempo De naam zelf is een Japanse versie van Shaolinsu Chuanfa dat ‘ Shaolin-boksen’ betekent. ‘Kempo’ is een algemeen ingeburgerde uitdrukking in het Japans en duidt elk vechtsysteem aan dat met China verband houdt. .
De leerlingen In de afgelopen jaren hebben wij aan veel jongeren les gegeven. Een aantal is zelf zwarte bandhouder geworden. Hierbij zitten nog geen vrouwen, maar daar komt wellicht door de huidige groep verandering in. Voor ruim een jaar geleden heeft een groep leerlingen getoond op de goede we te zijn. De groep bestaat uit onze jongste leerling, Orlando (witte band) en de oudste, Bjorn (groene band). Een groep met veel talent.
Sensei Eind jaren zeventig begonnen, onafhankelijk van elkaar, Eddy van Ommeren en Mike Brenkman aan Kempo. Mike had gehoord dat er gevechtsporten werd gegeven in Overvecht, in Utrecht en Eddy kreeg van zijn broer Frank een schets op een stukje papier hoe hij er naar toe moest rijden. Een ding stond direct vast: deze gevechtsport zou ze nooit meer loslaten!
Shaolin Kempo

Shaolin Kempo

De naam zelf is een Japanse versie van Shaolinsu Chuanfa dat ‘ Shaolin-boksen’ betekent. ‘Kempo’ is een algemeen ingeburgerde uitdrukking in het Japans en duidt elk vechtsysteem aan dat met China verband houdt.

Lees meer...

Tai Chi

Tai Chi

Tai Chi, een kunst die op een zachte manier het lichaam, de energiestroom en de geest traint. U kunt het gebruiken voor gezondheid, zelfverdediging, geestelijke helderheid, ongeacht je ras, cultuur of godsdienst.

Lees meer...

Onze foto's

Onze foto's

Bekijk onze fotogallerij

Klik hier...

Kempo Reunie 3 Nov 2010

Kempo Reünie 3 November 2010

Foto's Open Dag 1 - Open Dag 2